Skip to main content
Blog

Start 2017 geweldig! Laatste kans om je aan te melden: Challenge Krijg Grip Op Je Rust

2017 op je best beginnen?! Met meer rust en impact zonder te veel inspanning? Dat kan! Meld je snel aan voor de Challenge Krijg Grip Op Je Rust en ontvang 10 dagen mijn ultieme rustmomenten.

2017, een nieuw jaar met nieuwe kansen voor iedereen!

Als je nog even terugblikt op 2016. Hoe was dit jaar voor jou? Voelde je je ontspannen en heb je genoten van al het moois om je heen? Of is het jaar eigenlijk voorbijgevlogen en heb je weinig tijd gehad om stil te staan bij de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

Druk, druk, druk

Druk zijn is tegenwoordig de norm. Als er maar voldoende plezier en ontspanning tegenover staat is druk zijn helemaal niet erg. Maar dan heb je wel die tijd daarvoor vrij te maken. En soms kan dat in de waan van de dag best een uitdaging zijn. Stress krijgt dan de kans zich op te stapelen, met alle vervelende gevolgen van dien.

Minder stress in 2017

Heb jij jezelf voorgenomen om in 2017 minder stress te ervaren? Wat een prachtig cadeau aan jezelf! Dit vraagt echter wel om gerichte actie. Want zonder dat kun je dit goede voornemen weer snel vaarwel zeggen!

Kleine rustmomenten

Zelf denderde ik vroeger maar door van het een naar het ander en had ik vaak veel stress. Ik heb gemerkt dat het inbouwen van kleine rustmomenten gedurende mijn dag ervoor zorgt dat veel relaxter en langer energiek blijf. Hierdoor kwam er meer balans en richting.

Maar waar te beginnen?

Meer rust en minder stress is voor iedereen haalbaar. Maar waar te beginnen? Geef jezelf ook het beste cadeau wat je jezelf kan geven en gun jezelf een leven in balans en vrijheid.

Doe daarom mee met de gratis Krijg Grip Op Je Rust Challenge!
Hierin krijg je 10 dagen lang mijn beste rustmomenten aangereikt en ontdek je wat jou helpt naar meer rust en impact in 2017.

Aanmelden kan alleen nog vandaag en morgen. We starten aanstaande maandag!

Het belooft een supermooie challenge te worden want al meer dan 300 rustzoekers hebben zich aangemeld. 

Dus meld je nog even snel aan als je dat nog niet hebt gedaan

 

Leave a Reply