Skip to main content
COACHING

 

Work~life Coaching

Ken je dat gevoel dat je werk of leven anders zou kunnen zijn? Weet je dat het nu echt tijd is om een stap te maken, máár… Vind je het lastig waar te beginnen? Of kom je er in alle drukte steeds maar niet aan toe? Of  vind je het moeilijk om een coach op niveau te vinden?

Een coach die ook zelf ervaring heeft in:
het bedrijfsleven, corporate-wereld, de non-profit  én met het ondernemerschap?
Dan is een worklife coaching-traject met mij een goed idee.

Focus op jouw leiderschap

Tijdens de coaching werken we  aan jouw innerlijk leiderschap; je leert om de leiding te nemen over jouw innerlijke belevingswereld. Zodat je jezelf makkelijker leert aan te sturen in plaats van jouw gedachten en gevoelens jou.

De basis voor elk succes begint altijd bij jezelf

We werken daarom eerst aan de binnenkant voor de stappen die later volgen naar buiten.

Zo leer je ook leiderschap en regie te nemen in de buitenwereld; in je werk en in je relaties.

Je richt je op een zinvol bestaan en  neemt actie waar jij dat zelf echt nodig vindt.

Zo verdiep je jouw persoonlijke groei en authenticiteit.

Want hoe zou het zijn als je stapsgewijs…

 • leert hoe je jouw leven zo in kan richten dat je vol vertrouwen krachtige keuzes durft maken, je jouw dromen verwezenlijkt en jij ontspannen kan werken en genieten van je leven?
 • makkelijker kunt ontspannen en de angel uit jouw stressbronnen los leert laten?
 • je niet meer zo laat meeslepen door alle drukte en hectiek om je heen, maar handiger je verschillende rollen in je leven leert te balanceren en organiseren?  
 • zowel werk als privévlak beter passende keuzes (durft) te gaan maken, waarmee je jouw leven en werk naar een hoger plan tilt?
 • Je gaat allemaal dingen gaat bereiken die je nooit alleen zo snel in je eentje had kunnen realiseren of bedenken?
 • door dit alles meer vervulling, voldoening en verbinding gaat ervaren?

Maak kennis met jouw coach Ingrid Depyper

Voelt dit als iets voor jou? Plan dan een afspraak met mij in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 60 minuten. Dit kan online of face-to-face in mijn coachruimte in Amsterdam.

Plan een kennismakingsgesprek

Leren makkelijker te ontspannen?

Wat levert je het op

 • Je ontdekt jouw unieke waarden en innerlijke drijfveren en hoe je hiermee veel meer uit jezelf haalt en ontspannen en energiek werkt
 • je leert beter om te gaan met stress en spanning, waardoor je je meer gaat ontspannen en energieker voelt
 • je leert de voor jou juiste mindset die zorgt voor meer rust en resultaat
 • Je gaat uit van je eigen (veer)kracht en bent niet afhankelijk van anderen voor jouw succes of resultaat
 • Je versterkt de grip op je emoties en verstevigt je zelfvertrouwen en levenslust
 • Je stelt makkelijker prioriteiten en kunt voor jezelf krachtige keuzes maken en deze in acties omzetten
 • Je ervaart aan het einde van het traject veel meer grip en regie op je werk en leven

Concrete coach-vragen waar je met mij aan kan werken zijn bijvoorbeeld

 • Ik wil een sparringpartner om te reflecteren op mijn dagelijkse functioneren als mens, professional of leidinggevende.
 • Ik wil me verder ontwikkelen als professional of leidinggevende en meer grip krijgen op mijn gevoelens, mijn houding, mijn ambities en drijfveren, mijn verantwoordelijkheden, mijn omgeving en/of mijn werk-privébalans.
 • Ik wil op mijn werk op authentieke wijze mezelf laten zien, meer vertrouwen op mijn innerlijke kompas en daar meer naar handelen.
 • Ik twijfel of ik qua werk nog wel op mijn plek zit, wat wordt mijn volgende stap?
 • Ik wil mijn verlangens helder krijgen, ze concreet maken en zo meer betekenis geven aan mijn leven
 • Ik wil met meer energie, plezier en vertrouwen werken en leven, hoe pak ik dat aan?
 • Hoe ga ik beter om met stress of werkdruk en ervaar ik meer rust en balans?
 • Ik ben uitgevallen met burn-outklachten en wil hulp bij mijn herstel.
 • Ik heb last van gepieker/ onrust in mijn hoofd hoe ga ik daar beter mee om en ontspan ik makkelijker?
 • Ik wil beter leren omgaan met mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionisme, faalangst of onzekerheid.
 • Ik wil kracht en energie hervinden na een grote verandering of heftige gebeurtenis in mijn leven (bijvoorbeeld ziekte, echtscheiding, reorganisatie, ontslag).
 • Hoe kan ik al mijn verschillende rollen ( als professional/leidinggevende/ partner/ ouder/ mantelzorger etc.) beter balanceren?
 • Ik wil effectiever kunnen communiceren – makkelijker uitspreken wat ik wil, grenzen beter aangeven en op een goede manier assertief zijn.

Hoe werkt een coachingstraject

We stellen in de intake een helder doel, bepalen het aantal coachingsessies  en gaan aan de slag.

Ik kijk steeds naar jouw specifieke behoeftes en sluit daar met maatwerk op aan.

We spreken elkaar elke 2 à 3 weken; met concrete oefeningen en praktische tools werk je toe naar je doel.

Directe toepassing in de praktijk en in de sessies met mij hierover sparren en reflecteren is daarbij key.

Voor wie is dit Worklife Coaching programma geschikt?

Voor mensen die ernaar streven meer uit zichzelf te halen

Geen slachtoffer willen zijn van de omstandigheden

Verantwoordelijkheid willen nemen voor de kwaliteit van hun eigen leven

Echt commitment hebben op de doelen die ze willen bereiken

Eerlijk naar zichzelf en hun werk en leven willen kijken, én

Inzien dat dit actie vraagt om te bereiken waar je naar verlangt.

Ervaringen

Renee Van BrakelAccount Executive

Ik heb ontzettende fijne sessies gehad met Ingrid. Vanaf moment één was er een fijne klik waar ik mij gehoord voelde en ik volledig mezelf durfde te zijn. Ingrid luistert, zonder oordeel en stelt vervolgens vragen waardoor er deuren (figuurlijk) open gaan. Dankzij Ingrid durf ik meer op mezelf te vertrouwen en in het moment te leven. Mijn drang om dingen te willen controleren die niet controleerbaar zijn, is veel minder. Ik herken patronen, en in plaats van dat ik er tegen vecht heb ik er mee leren omgaan. Een warm en veilig gevoel is wat ik ervaarde tijdens onze sessies. De sessies waren soms confronterend en moeilijk omdat ze mij een spiegel voorhield, maar altijd liep ik lichter de deur uit met de gesprekken die mij aan het nadenken brachten in mijn achterhoofd. Oh, en de koekjes natuurlijk;)

KarsTeammanager

Ik had in tijden van drukte en stress moeite mijn korte lontje en boosheid te managen. Ingrid heeft me geleerd hoe ik met deze niet-helpende emoties en stressreacties anders kan omgaan waardoor mijn relaties privé en op werk veel soepeler verlopen. Super-waardevol!

SophieProjectmanager

Ik kwam bij Ingrid omdat de uitdaging in mijn baan volledig weg was en mijn werkplezier nul. Ik stond al met een been buiten maar het niet weten wat ik wilde gaf me heel veel stress... De herbezinning op mijn werk en wie ik als werkend mens wil zijn gaven me al snel hele concrete handvatten om mijn nieuwe baan bij dezelfde werkgever (nooit verwacht!) zelf vorm te kunnen geven. Ik heb weer werkplezier en rust. Wat een geweldig resultaat!

KoosTrust Officer

Toen ik met flinke burn-outklachten uitviel wist ik dat ik dit niet meer alleen kon oplossen. Ingrid begeleide me met de Chronical Stress Release(CSR)-methode stapje voor stapje in alles wat ik nodig had voor mijn herstel en terugkeer op mijn werk. De ontspannen sfeer en Ingrid's gedegen aanpak gaven me mijn vertrouwen terug dat ik hieruit kon komen. Ik geniet weer van alles wat ik doe, ik heb er de volledige aandacht voor en vooral; ik heb de rust terug gevonden. Bedankt!

MaaikeDocent middelbare school

Ik had een loopbaanvraag en al snel werd duidelijk dat ik in het juiste werkveld zit. Maar er kwam wel een persoonlijk item aan het licht; mijn neiging tot perfectionisme. Ingrid maakte het tijdens de coaching makkelijker voor mij om me open te stellen voor dingen die ik van mezelf nog niet helemaal snapte. Dat vond ik heel fijn. Ik kan nu tools inzetten om niet in die valkuil te stappen, zie mijn kwaliteiten veel beter en voel ik me minder onzeker op mijn werk.

IngeFreelance marketeer

Wat was het een super VIP-dag: "Dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen"! Ik weet eindelijk hoe ik veel makkelijker rust voor mezelf kan creëren en tegelijkertijd scherp en productief kan zijn. Ingrid is vriendelijk en geduldig, stelt zich open op en geeft je snel een vertrouwd gevoel.

Joan VeekeFinancieel manager

Ik hield heel veel ballen in de lucht toen ik Ingrid tegen kwam. Een bomvolle agenda en weinig momenten om, zoals ik het noem, even koffie te drinken met mezelf. Ingrid heeft mij geholpen om op een hele simpele manier weer grip te krijgen op mijn agenda, mijn keuzes, maar vooral te ‘leven’ en te ‘werken’ op mijn voorwaarden. Zonder haar deskundige blik, tips en tricks had ik nu nog steeds in het zelfde moeras gezeten. Zie je door de welbekende ‘bomen’ het bos even niet meer, en wil je weer grip krijgen op je leven, ga dan geheel vrijblijvend een gesprek aan met Ingrid. Ik wens je een mooie coaching-reis toe.

BirgitteBedrijfsjurist verzekeringsmaatschappij

Ik kreeg op mijn werk te maken met een reorganisatie en wist het even allemaal niet meer. Ik kreeg daardoor steeds meer last van stress en had behoefte aan hulp bij het maken van keuzes. Ingrid leerde me niet alleen rationeel te kijken naar mijn opties, maar dit ook te verbinden met mijn gevoel. Hierdoor ben ik superblij met de uiteindelijke keuzes die ik heb gemaakt en voel ik me weer ontspannen. Ik raad iedereen aan Ingrid in te schakelen als je er bij lastige keuzes niet zelf uitkomt.

NiekeKunstenaar en docent

Door het coaching-traject bij Ingrid weet ik nu zowel privé als zakelijk wat mijn prioriteiten zijn en lukt het me steeds makkelijker ernaar te leven en te bewaken. Wat ik superfijn vond aan Ingrid's begeleiding is hoe goed ze wist aan te sluiten bij wat ik nodig had. Bovendien werkte haar levenservaring en begrip voor mijn situatie enorm ondersteunend in mijn proces.

NadineHBO docente

Een paar maanden na mijn scheiding kwam ik met Ingrid in contact en wat gebeurt er nu veel; Ik ben trots op mezelf. Ik heb het gevoel dat IK de regie hou, het veel rustiger hou voor mezelf. De meester op de denktroon eraf stoten en VOELEN dat is wat ik leer. Ik kan weer genieten van elke dag, de simpelheid en schoonheid van het leven, hier nu, mijn ritme, ik en mijn kind. Een fijn gevoel, het gevoel dat het leven weer de goede kant op gaat.

ArietteOndernemer en verloskundige

Het coachingstraject bij Ingrid heeft mijn leven enorm positief veranderd. Bij haar heb ik in korte tijd geleerd mezelf niet langer voorbij te rennen door mijn prioriteiten scherp te krijgen en dit via kleine, concrete acties te integreren in mijn dagelijkse leven. Met als prachtig resultaat dat ik nu veel meer rust ervaar en mezelf niet meer voorbij hol.

HeleenZelfstandig communicatiespecialist

Met hulp van Ingrid ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben. Hierdoor durfde ik na jaren eindelijk te starten als ondernemer en mijn baan die voelde als gouden kooi los te laten. Ik ben vol vertrouwen, heb veel minder stress en sta weer zelf aan het roer. En dat voelt superfijn!

Maartje de VroeTeammanager

Ik vond het in eerste instantie spannend om te starten met het Work life Coaching programma. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Ingrid heeft mij echt uitgedaagd en me laten zien dat er veel meer mogelijk is als werkende moeder. Ze heeft me geleerd dat ik me niet 'klein' hoef te houden, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Ik heb hierdoor een functiestap gemaakt die ik daarvoor nooit had durven maken, dus de investering qua tijd en geld had ik er binnen no time uit!

Marja HuisJurist

Wat was het VIP-traject een heerlijke mega-boost voor mijzelf. Ik voel voor het eerst in maanden weer ruimte en rust en heb nu precies voor ogen wat ik heb te doen om zo goed mogelijk de nare tijd van mijn scheiding achter me te laten. Ingrid begeleide me hierin tegelijkertijd empatisch en krachtig. Verder was de support na de VIP-dag heel fijn. Ik zou het zo weer overdoen! Bedankt

JoostDeveloper

Mezelf hervinden dat was waar ik naar snakte toen ik Ingrid tegenkwam. Ik was naar buiten toe wel rustige en krachtig, maar deep down voelde ik me toch vaak heel anders. Gestrest en soms ook bang om burn-out te raken. Door de coaching voel ik me nu ook weer kalm en sterk van binnenuit. En natuurlijk blijft het leven vol uitdagingen, maar ik weet nu dat ik mezelf er niet meer in verlies en dat geeft heel veel vertrouwen. Bedankt Ingrid!