Skip to main content
COACHING

 

Inner Leader VIP-dag

Speciaal voor drukke vrouwen!

Wist je dat de meeste Nederlandse vrouwen altijd ‘aan’ staan?

Onderzoek van het Cultureel Sociaal Planbureau toont aan dat vrouwen veel moeilijker ontspannen dan mannen.

De meeste vrouwen blijven ook als ze tijd hebben om zich te ontspannen ‘emotion work‘ doen. Ze houden bijvoorbeeld in de gaten of het wel met iedereen goed gaat of zijn alsmaar bezig ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Ze houden altijd heel veel ballen tegelijkertijd in de lucht.

Gevolg: Een gebrek aan rust en een te veel aan spanning, met grote kans op overspannenheid of zelfs een burn-out.

Vaak gaan wij vrouwen hier lange tijd mee door. Maar op een gegeven moment kom je op een punt dat je het zo niet langer wil  en inziet dat het anders kan en moet.

Voelt je leven al een tijdje als een rollercoaster en ben je het moe?

Ben je een ambitieuze vrouw die het gewend is veel van zichzelf  te vragen? En is er nu zoveel onrust in je leven door het alsmaar hoog houden van alle ballen, of is er iets impactsvols wat je totaal overvalt? Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, een ziekte, een reorganisatie of ontslag of iets anders wat je enorm uitdaagt?

Een paar vragen:

 

 • Voel je je bijna constant te druk, gestrest, ongeduldig of gejaagd?
 • Ben je weinig energiek, snel moe of slaap je slecht?
 • Heb je het gevoel niet echt het leven te leiden wat je echt wil?
 • Of ben je overvallen door iets in je leven wat zo ingrijpend is?
 • Ga je maar door zonder dat er echt structureel iets verandert?
 • Ben je bang om om te vallen op je werk? Of is het al gebeurd en vind je het ingewikkeld om dit weer te keren?
 • Baal je gewoon van hoe dingen nu in je leven gaan en wil je zo graag weer  grip en overzicht?

Maak kennis met jouw coach Ingrid Depyper

Voelt dit als iets voor jou? Plan dan een afspraak met mij in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 60 minuten. Dit kan online of face-to-face in mijn coachruimte in Amsterdam.

Plan een kennismakingsgesprek

Leren makkelijker te ontspannen?

Gun jezelf een 1 op 1 VIP-dag!

Een uurtje coaching is zo voorbij en dan moet je weer een paar weken wachten tot de volgende afspraak. Om écht iets in beweging te zetten. doen we het meteen goed! Tijdens een VIP-dag draait het een dag lang helemaal om jou. We verkennen je situatie, maar slaan ook spijkers met koppen!

Het traject is wat voor jou als:

 • Je merkt dat het er allemaal wel wat meer ontspannen, energiek en vrolijker aan toe mag gaan in jouw leven.
 • Je het zat bent jezelf steeds voorbij het hollen.
 • Jouw rust en zelfzorg er structureel bij inschieten.
 • Je het lastig vindt goeie keuzes te maken die echt bijdragen aan je levenskwaliteit.
 • Je meer ontspannen wil functioneren op je werk.
 • Je hulp vragen en jezelf centraal stellen nogal lastig vindt.
 • Je naast alle goedbedoelde hulp uit je omgeving ook behoefte hebt aan een objectieve sparringpartner.
“We zijn supervrouwen, geweldig sterk en kunnen veel. Klopt. Maar IEDERE te drukke, ambitieuze vrouw heeft  iemand nodig die in haar gelooft, support, ’n duwtje geeft en helpt te leven en werken vanuit flow in plaats van stress en spanning.”

Wat gaan we doen?

 • We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek waarin we kijken naar jouw situatie. Wat gaat al goed en wat zou je graag anders willen?
 • Exclusieve, volledig verzorgde 1-op-1 live-dag van 10-16 uur op een mooie plek in Amsterdam waar we ook naar buiten kunnen.
 • Tijdens deze dag gaan we samen volledig de diepte in en kunnen we snel stappen maken zodat je  aan het einde van de dag naar huis gaat met een helder en concreet actieplan en je precies weet wat je te doen staat voor een meer rust en ontspanning te gaan leven. Door mijn persoonlijke begeleiding en vooraf door jou ingevulde testen, kunnen we het programma van de live-dag helemaal toespitsen op jouw leven, wensen en dromen. Het is dus altijd helemaal op maat!
 • Na deze live-dag krijg je 4 weken lang elke week een mindset en motivatie e-mail en een werkboek om je vooruitgang in te monitoren en te gebruiken als naslagwerk.
 • Na 4 weken hebben we een evaluatiesessie in Amsterdam of online. Uiteindelijk kun je in een live-dag zoveel helderheid creëren  dat je daarna alleen nog maar hoeft terug te denken aan deze dag om steeds weer de juiste stappen te zetten. En vind je het in het begin soms nog even lastig, dan heb je gedurende een maand na jouw live-dag nog mijn volledige ondersteuning voor het borgen van jouw beste resultaat.

Ben jij er klaar voor?

… om jezelf écht serieus te nemen?

Om het heft in eigen hand te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn om de meest ontspannen versie van jezelf te worden? Dan ga ik graag met je aan de slag!

Elke maand heb ik plek voor 2 VIP-dagen.

Locatie: Amsterdam.

Ervaringen

Renee Van BrakelAccount Executive

Ik heb ontzettende fijne sessies gehad met Ingrid. Vanaf moment één was er een fijne klik waar ik mij gehoord voelde en ik volledig mezelf durfde te zijn. Ingrid luistert, zonder oordeel en stelt vervolgens vragen waardoor er deuren (figuurlijk) open gaan. Dankzij Ingrid durf ik meer op mezelf te vertrouwen en in het moment te leven. Mijn drang om dingen te willen controleren die niet controleerbaar zijn, is veel minder. Ik herken patronen, en in plaats van dat ik er tegen vecht heb ik er mee leren omgaan. Een warm en veilig gevoel is wat ik ervaarde tijdens onze sessies. De sessies waren soms confronterend en moeilijk omdat ze mij een spiegel voorhield, maar altijd liep ik lichter de deur uit met de gesprekken die mij aan het nadenken brachten in mijn achterhoofd. Oh, en de koekjes natuurlijk;)

KarsTeammanager

Ik had in tijden van drukte en stress moeite mijn korte lontje en boosheid te managen. Ingrid heeft me geleerd hoe ik met deze niet-helpende emoties en stressreacties anders kan omgaan waardoor mijn relaties privé en op werk veel soepeler verlopen. Super-waardevol!

SophieProjectmanager

Ik kwam bij Ingrid omdat de uitdaging in mijn baan volledig weg was en mijn werkplezier nul. Ik stond al met een been buiten maar het niet weten wat ik wilde gaf me heel veel stress... De herbezinning op mijn werk en wie ik als werkend mens wil zijn gaven me al snel hele concrete handvatten om mijn nieuwe baan bij dezelfde werkgever (nooit verwacht!) zelf vorm te kunnen geven. Ik heb weer werkplezier en rust. Wat een geweldig resultaat!

KoosTrust Officer

Toen ik met flinke burn-outklachten uitviel wist ik dat ik dit niet meer alleen kon oplossen. Ingrid begeleide me met de Chronical Stress Release(CSR)-methode stapje voor stapje in alles wat ik nodig had voor mijn herstel en terugkeer op mijn werk. De ontspannen sfeer en Ingrid's gedegen aanpak gaven me mijn vertrouwen terug dat ik hieruit kon komen. Ik geniet weer van alles wat ik doe, ik heb er de volledige aandacht voor en vooral; ik heb de rust terug gevonden. Bedankt!

MaaikeDocent middelbare school

Ik had een loopbaanvraag en al snel werd duidelijk dat ik in het juiste werkveld zit. Maar er kwam wel een persoonlijk item aan het licht; mijn neiging tot perfectionisme. Ingrid maakte het tijdens de coaching makkelijker voor mij om me open te stellen voor dingen die ik van mezelf nog niet helemaal snapte. Dat vond ik heel fijn. Ik kan nu tools inzetten om niet in die valkuil te stappen, zie mijn kwaliteiten veel beter en voel ik me minder onzeker op mijn werk.

IngeFreelance marketeer

Wat was het een super VIP-dag: "Dit zou iedereen zichzelf moeten gunnen"! Ik weet eindelijk hoe ik veel makkelijker rust voor mezelf kan creëren en tegelijkertijd scherp en productief kan zijn. Ingrid is vriendelijk en geduldig, stelt zich open op en geeft je snel een vertrouwd gevoel.

Joan VeekeFinancieel manager

Ik hield heel veel ballen in de lucht toen ik Ingrid tegen kwam. Een bomvolle agenda en weinig momenten om, zoals ik het noem, even koffie te drinken met mezelf. Ingrid heeft mij geholpen om op een hele simpele manier weer grip te krijgen op mijn agenda, mijn keuzes, maar vooral te ‘leven’ en te ‘werken’ op mijn voorwaarden. Zonder haar deskundige blik, tips en tricks had ik nu nog steeds in het zelfde moeras gezeten. Zie je door de welbekende ‘bomen’ het bos even niet meer, en wil je weer grip krijgen op je leven, ga dan geheel vrijblijvend een gesprek aan met Ingrid. Ik wens je een mooie coaching-reis toe.

BirgitteBedrijfsjurist verzekeringsmaatschappij

Ik kreeg op mijn werk te maken met een reorganisatie en wist het even allemaal niet meer. Ik kreeg daardoor steeds meer last van stress en had behoefte aan hulp bij het maken van keuzes. Ingrid leerde me niet alleen rationeel te kijken naar mijn opties, maar dit ook te verbinden met mijn gevoel. Hierdoor ben ik superblij met de uiteindelijke keuzes die ik heb gemaakt en voel ik me weer ontspannen. Ik raad iedereen aan Ingrid in te schakelen als je er bij lastige keuzes niet zelf uitkomt.

NiekeKunstenaar en docent

Door het coaching-traject bij Ingrid weet ik nu zowel privé als zakelijk wat mijn prioriteiten zijn en lukt het me steeds makkelijker ernaar te leven en te bewaken. Wat ik superfijn vond aan Ingrid's begeleiding is hoe goed ze wist aan te sluiten bij wat ik nodig had. Bovendien werkte haar levenservaring en begrip voor mijn situatie enorm ondersteunend in mijn proces.

NadineHBO docente

Een paar maanden na mijn scheiding kwam ik met Ingrid in contact en wat gebeurt er nu veel; Ik ben trots op mezelf. Ik heb het gevoel dat IK de regie hou, het veel rustiger hou voor mezelf. De meester op de denktroon eraf stoten en VOELEN dat is wat ik leer. Ik kan weer genieten van elke dag, de simpelheid en schoonheid van het leven, hier nu, mijn ritme, ik en mijn kind. Een fijn gevoel, het gevoel dat het leven weer de goede kant op gaat.

ArietteOndernemer en verloskundige

Het coachingstraject bij Ingrid heeft mijn leven enorm positief veranderd. Bij haar heb ik in korte tijd geleerd mezelf niet langer voorbij te rennen door mijn prioriteiten scherp te krijgen en dit via kleine, concrete acties te integreren in mijn dagelijkse leven. Met als prachtig resultaat dat ik nu veel meer rust ervaar en mezelf niet meer voorbij hol.

HeleenZelfstandig communicatiespecialist

Met hulp van Ingrid ben ik gaan staan voor wie ik ben en wat ik waard ben. Hierdoor durfde ik na jaren eindelijk te starten als ondernemer en mijn baan die voelde als gouden kooi los te laten. Ik ben vol vertrouwen, heb veel minder stress en sta weer zelf aan het roer. En dat voelt superfijn!

Maartje de VroeTeammanager

Ik vond het in eerste instantie spannend om te starten met het Work life Coaching programma. Maar wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan. Ingrid heeft mij echt uitgedaagd en me laten zien dat er veel meer mogelijk is als werkende moeder. Ze heeft me geleerd dat ik me niet 'klein' hoef te houden, waardoor ik in actie ben gekomen en ben gaan doen wat nodig is. Ik heb hierdoor een functiestap gemaakt die ik daarvoor nooit had durven maken, dus de investering qua tijd en geld had ik er binnen no time uit!

Marja HuisJurist

Wat was het VIP-traject een heerlijke mega-boost voor mijzelf. Ik voel voor het eerst in maanden weer ruimte en rust en heb nu precies voor ogen wat ik heb te doen om zo goed mogelijk de nare tijd van mijn scheiding achter me te laten. Ingrid begeleide me hierin tegelijkertijd empatisch en krachtig. Verder was de support na de VIP-dag heel fijn. Ik zou het zo weer overdoen! Bedankt

JoostDeveloper

Mezelf hervinden dat was waar ik naar snakte toen ik Ingrid tegenkwam. Ik was naar buiten toe wel rustige en krachtig, maar deep down voelde ik me toch vaak heel anders. Gestrest en soms ook bang om burn-out te raken. Door de coaching voel ik me nu ook weer kalm en sterk van binnenuit. En natuurlijk blijft het leven vol uitdagingen, maar ik weet nu dat ik mezelf er niet meer in verlies en dat geeft heel veel vertrouwen. Bedankt Ingrid!