Skip to main content
COACHING

 

Aan de slag! Met een ervaren, geaccrediteerde senior coach.

Coaching voor als je meer uit je leven wil halen.

Leven en werken op je best. Dat bereik je met work-life coaching. Je gaat op een weloverwogen manier die keuzes maken die echt bij je persoonlijkheid en talenten passen; je pakt de regie en creëert impact. Zo realiseer je jouw meest ontspannen en vervullende werk en leven.

Lees verder

In 8 heldere stappen gaan we werken aan jouw herstel van je burn-out of stressklachten.  Stress en burn-out wordt vaak nog gezien als iets psychisch. Het is echter een energiecrisis waarvan je lichaam niet meer weet te herstellen. Stress is niet het probleem, onvoldoende herstel wel.

Lees verder

De natuur is de ultieme plek om je te ontspannen en jezelf en al je behoeftes scherper te zien. Al wandelend brengen we eenvoudig beweging in je uitdagingen en zie je makkelijker nieuwe kansen.  Ook zeer helpend voor mensen met stress- en burnout klachten.

Lees verder

Speciaal voor ambitieuze, drukke vrouwen! Wil je positief en krachtig verder zonder dat je een lang traject moet volgen, maar wel coaching op maat? Voor meer balans, rust en energie? Overweeg dan een Inner Leadership VIP-dag. Een echte ‘me-time’dag voor je innerlijke jezelf!

Lees verder

Leren makkelijker te ontspannen?

Ontvang:

  • 6 simpele tools voor directe ontspanning en stressreductie
  • Elke tip brengt je van de stressmodus naar de ontspanningsfrequentie
  • Sommigen zorgen zelfs voor een puur momentje van levensgeluk